We gaan weer trainen!

Beste leden van korfbalvereniging ODC,

Wij zijn blij dat er groen licht is gegeven om weer korfbalactiviteiten voor onze jeugdleden t/m 18 jaar aan te bieden. Vanaf zaterdag 2 mei staan onze trainsters weer met veel enthousiasme voor jullie klaar.

Mocht je niet willen deelnemen aan deze trainingen, of een keer afwezig zijn, meld je dan af bij de ‘Corona-coördinator’ van jouw team. Dan houden wij het overzicht van speelsters, om te kunnen voldoen aan alle gestelde richtlijnen. Ook met al je vragen kun je bij hen terecht. Lees de informatie in het volgende document goed door voordat je naar de training komt, zodat alles goed verloopt: Communicatie alle leden en ouders

Vriendinnentrainingen
De overheid heeft opgeroepen om niet-leden mee te laten sporten. Daarom organiseren wij speciale vriendinnentrainingen (vrijblijvend en kosteloos). Voor de trainingstijden en -locaties zie overzicht in de bijlage.
Maak zoveel mogelijk vriendinnen, klasgenootjes, buren of iedereen t/m 18 jaar die wil korfballen enthousiast om mee te komen doen! Voor een goede organisatie vragen wij om niet-leden aan te melden via de ‘Corona-coördinator’ van de betreffende leeftijdsgroep.

Ook onze leden >18 jaar mogen dit bericht over vriendinnentraining voor de jeugdleden natuurlijk delen! Vind je het leuk om zelf als trainster aan de slag te gaan? Laat het ons weten.

Tips zijn welkom
Wij zullen regelmatig evalueren hoe de trainingen verlopen en eventuele wijzigingen communiceren. Mochten jullie aanvullingen of verbeterpunten zien, laat het de ‘Corona-coördinator’ weten, zodat wij het mee kunnen nemen in de evaluatie.

Meer informatie vanuit de korfbalbond/NOC*NSF is te vinden op deze website.

Tot ziens op het korfbalveld!
En gelukkig kunnen onze leden boven de 18 jaar thuis fit blijven met deze oefeningen van team NL van KNKV oranje.
Veel plezier! #STAYFIT

Sportieve groet,

KV ODC