KV ODC 1 – Stormvogels 1 | 11 december

KV ODC 1 – Stormvogels 1

De eerste punten voor ODC zijn binnen!

Na vele weekenden net niet, moest het vandaag gaan gebeuren voor ODC. De speelster van ODC begonnen zwak aan de wedstrijd en kwamen al snel 1-3 achter. Nadat coach Elke van de Mortel op het juiste moment een time out pakte en de speelsters van ODC streng toesprak, lukte het om de wedstrijd om te keren. Opdrachten werden goed uitgevoerd en de dames van ODC lieten echte strijd zien. Met een voorsprong van 10-7 ging ODC de rust in. Ook de 2e helft trok ODC deze stijgende lijn door. Ondanks vele kansen voor de Stormvogels wist ODC de voorsprong te behouden en de wedstrijd naar zich toe te trekken. Uiteindelijk stond er een mooie eindstand van 15-11 op het scorebord.

Met een goed gevoel kijkt ODC uit naar de volgende wedstrijd. Deze is om 10:10 tegen Prinses Irene in De Zaert.