Fluit- & Veldwachtschema

Beste leden van ODC,
Klik HIER voor het definitieve nieuwe fluitschema voor de zaalcompetitie 2021-2022. Ook het schema voor de schotklok is gemaakt. Deze kun je HIER inzien.

Je dient zelf te ruilen als je niet kunt. Geef dit altijd door aan Vera Janssen en de coach of aanvoerster van het te fluiten team. Zodat aantallen per persoon correct bijgehouden kunnen worden en de coaches weten wie ze kunnen verwachten.

Ben je bewust dat je het spelende team enorm belast als je niet aanwezig bent bij de ingedeelde wedstrijd. Heb je geen vervanger geregeld? In dat geval neem je 2 wedstrijden over van de persoon of het team dat je wedstrijd heeft overgenomen. Bij deze dus het verzoek aan de invallende scheidsrechter: Geef het door als er een scheidsrechter niet aanwezig was bij de wedstrijd.

ODC heeft een aantal opgeleide scheidsrechters met veel ervaring. Heb je vragen benader dan Moniek van de Ven en Maria van de Mortel. Heb je interesse in een cursus? Benader ons dan gerust!

Voor de meesten geen hobby en daarom eindigen we dit bericht met de bekende oneliner: Zonder scheidsrechter, geen wedstrijd!
Veel succes dit seizoen!