ODC A1 – DSV A1

ODC A1 speelde zaterdag 2 december tegen DSV A1.

De eerste helft verliep goed voor ODC. Ze kwamen al gauw op een voorsprong te staan. De stand was 2-1. Verdedigend verliep de eerste helft prima en de kansen in de aanval werden goed afgemaakt waardoor ze de rust ingingen met een stand van 6-1.

Helaas lieten de dames van ODC deze mooie voorstand heel makkelijk aan zich voorbij lopen. DSV scoorde het ene na het andere doelpunt terwijl ODC haar kansen weer niet afmaakte. Dit zorgde er helaas voor dat ODC zelfs achter kwam te staan met 7-8. De 2de helft waren de dames van ODC helemaal in gekakt. Met dank aan Hilde Janssen (speelster van ODC B1) die in de laatste 5 minuten nog een doelpunt maakte voor ODC was de stand weer gelijk. Eindstand 8-8.

Deze uitslag had niet hoeven gebeuren maar de dames van ODC lieten het zelf gebeuren. Jammer. 16 december speelt ODC A1 tegen Bladella A1, een onbekende ploeg voor het team. Hopelijk lukt het ze deze keer wel om de hele wedstrijd gefocust te blijven.