Tijdelijke maatregelen | Corona

Afgelopen weekend zijn er door het kabinet aanvullende en strengere coronamaatregelen aangekondigd, die helaas weer effect hebben op het korfbal en de trainingen. Hierbij een actueel overzicht van de nieuwe situatie, die is ingegaan per zondag 28 november.

Geen trainingen meer doordeweeks, wel (tijdelijk) wedstrijden in het weekendAlle sportaccommodaties moeten om 17.00 gesloten zijn. Dat betekent dat er doordeweeks geen trainingen meer kunnen plaatsvinden. In het weekend kunnen wedstrijden vooralsnog wel plaatsvinden, uiteraard wel met inachtneming van deze eindtijd. Als gevolg van het niet meer kunnen trainen, zal het KNKV deze week een besluit nemen over het (tijdelijk) stilleggen van competities. Ook zou het nog kunnen dat het kabinet na overleg met de Tweede Kamer trainingen alsnog mogelijk gaat maken. Hierover zal gaandeweg de week meer duidelijk worden. Wij houden dit uiteraard in de gaten en zullen jullie tijdig over veranderingen informeren.

Toegang tot de accommodatiesToegang tot alle accommodaties voor sporters vanaf 18 jaar is enkel mogelijk met een coronatoegangsbewijs. Deze verplichting geldt niet voor personen met een functie, zoals vrijwilligers en trainers/coaches.

Mochten er naar aanleiding van deze informatie vragen zijn dan horen wij dit graag.

Bestuur KV ODC