Seizoensafsluiting Jeugd KV ODC | Spetterend het jaar uit!

Spetterend het jaar uit!

Op zaterdag 26 juni vond de seizoen afsluiting voor de jeugd van KV ODC plaats. Alle jeugdleden verzamelden zich om 10.30 uur op het sportpark de Heikamp in Heusden. De meiden werden in groepen verdeeld en begonnen meteen met het bedenken van een teamnaam en het versieren van de shirtjes.

Vervolgens bedachten de teams een yell en mochten ze zich presenteren. Hierna begonnen de verschillende spelrondes. De waterspellen, stormbaan en de grote bal waren erg in trek. Wat was het toch spannend om op die bal te zitten en dan ook nog een hele afstand afleggen. Samenwerken was hierbij erg belangrijk.
Na de lunch gingen de spelrondes verder. Om 16.00 uur vonden de finales plaats. De teams mochten tegen elkaar strijden. Wat was het een spannende finale! “De doorzetters” deden hun naam eer aan en hebben deze dag uiteindelijk gewonnen!

Tijdens de seizoen afsluiting hebben wij gemerkt dat de meiden van ODC eigenlijk één team zijn. Ze hebben oog voor elkaar en helpen iedereen. FANTASTISCH om te zien. Bedankt voor jullie enthousiasme en sportieve inzet.

Om 16.45 uur werd de dag afgesloten met lekkere frietjes en een snack. Graag willen wij iedereen bedanken die heeft geholpen met deze dag.
Ook een dank je wel voor Spar Maas, Snack Products en Cafetaria de Klaproos voor de heerlijke versnaperingen!

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe en zien jullie graag terug in het nieuwe seizoen.

Activiteitencommissie KV ODC