Prinses Irene nét te sterk voor ODC

Afgelopen zondag nam ODC het op tegen Prinses Irene, waarbij de 7e plaats in het klassement op het spel stond. De Ommelse/Heusdense dames waren erop gebrand om te winnen, maar wisten dat Prinses Irene een stugge ploeg is.

Dat het een om belangrijke wedstrijd ging, was te zien in het veld. Er werd weinig gescoord door beide ploegen, maar de spanning was aanwezig. Er werd gerust met een gelijke stand van 5-5.

Door een gaatje van 3 te slaan, lag het initiatief in de tweede duidelijk bij de dames uit Nistelrode. De thuisploeg wist dichterbij te komen, maar de uitploeg wist lang de score op 2 doelpunten verschil te houden.

In een spannende slotfase wisten de rood-zwarten de stand gelijk te trekken naar 11-11. Prinses Irene wist in de laatste minuten van de wedstrijd nog twee doelpunten te maken, maar ook ODC scoorde direct daarna. Met nog één minuut te spelen en maar één doelpunt verschil probeerde het vaandelteam de score nog gelijk te trekken in de laatste aanval, maar helaas zonder succes. Zo weet ODC 1 wederom net niet de punten te behouden, waardoor zij met 1 punt de laatste plek bezetten.

Volgende week neemt ODC 1 het op tegen Rosolo 1 in Reusel.