Prinses Irene – KV ODC 1 | 18 december

Prinses Irene – KV ODC

Vandaag moesten de dames van ODC vroeg uit de veren voor de wedstrijd tegen Prinses Irene. De voorbereiding was goed en de meiden wisten dat er hier punten te halen waren, maar ze begonnen toch niet sterk genoeg aan de wedstrijd. Het duurde het erg lang voordat er een doelpunt viel.

Door een afstandsschot van Channa wist ODC toch op een 0-1 voorsprong te komen.

Dit moesten de meiden van ODC doorpakken, maar dit leek lastiger dan gedacht waarbij ODC de rust in ging met  3-3 op het scorebord.

In de rust kreeg ODC van coach Elke te horen : “3 doorlaten is niet slecht, maar met 3 x scoren ga je geen wedstrijd winnen”.

Toch was het Prinses Irene dat feller uit de kleedkamer kwam en het eerste doelpunt wist te maken. Daarna herpakten de dames zich en stond er een stand op het scorebord van 6-9. De dames van ODC wisten het nog spannend te maken en lieten de dames van Prinses Irene terugkomen tot 9-9. Tot de laatste seconde was het nog spannend. Uiteindelijk liepen de dames het veld af met 10-11 op het scorebord en gaan de punten mee naar huis.

De dames van ODC hebben nu 2 weken rust en 8 januari staat de wedstrijd tegen Be-Quick op het programma om 11.30 uur in De Schop in Asten.

ODC 1 wenst iedereen fijne feestdagen! We zien iedereen ook in 2023 weer graag langs de lijn!