Op naar de volgende ronde! ODC 1 door in de bekercompetitie na een 7-21 overwinning

Melderslo 1 – ODC 1 
Donderdagavond 7 september heeft ODC 1 een eenvoudige overwinning op Melderslo geboekt. In de eerste speelronde van de bekercompetitie werd het ODC 1 niet erg moeilijk gemaakt.
ODC wist na het fluitsignaal snel te scoren en bij een stand van 0-2 heeft zij deze voorsprong niet meer weggeven. Individuele acties rond de paalzone werden zowel bij Melderslo als ODC veel afgefloten deze wedstrijd. Dit zorgde ervoor dat er opzoek moest worden gegaan naar een andere manier van scoren. Met aanvallen waarin goed werd samengewerkt, wist ODC mooie combinaties te maken die uiteindelijk een 4-9 ruststand opleverden.

In de eerste periode van de tweede helft werd er door Melderslo beter omgegaan met het spel van ODC. Dit zorgde ervoor dat ODC opnieuw moest zoeken naar goede kansen en zich niet moest laten verleiden tot verre afstandsschoten. Deze zoektocht was van korte duur, want al snel kon er uitgelopen worden naar een stand van 4-13.  Vanuit de kant was de opdracht voor de verdere wedstrijd duidelijk; het verschil zo groot mogelijk maken.. Dit is de selectie van ODC goed gelukt. Met een stand van 7-21 was van het scorebord af te lezen dat de uiteindelijke overwinning overtuigend was.

Er zijn zeker nog verbeterpunten uit deze eerste bekerwedstrijd te halen, maar voor nu zijn de Ommelse/Heusdense dames blij met een plek in de tweede speelronde! Deze tweede bekerwedstrijd wordt gespeeld op donderdag 21 september om 20.0 uur tegen Stormvogels 1 op het Sportpark in Ommel.