(Geannuleerd) Doe mee met de Kangoeroe Klup

De Kangoeroe Klup is dit seizoen GEANNULEERD
Je kunt je helaas niet meer aanmelden. De Kangoeroe Klup start in september 2018 weer. 

Bij de Kangoeroe Klup wordt, aan jongens en meisjes van 4, 5 en 6 jaar, sport en spel aangeboden. Tijdens de trainingen komen verantwoorde en gevarieerde spelvormen aan bod, zowel mét als zonder bal. Vaak gebeurt dit in een themavorm.

Maandelijks, steeds op de laatste woensdag van de maand, komen de kinderen een uurtje bij elkaar voor een training. In de herfst en lente op het korfbalveld (Sportpark de Heikamp), in de winter in de gymzaal (Hart van Heuze). De trainingen zijn gebaseerd op de sociale en motorische ontwikkeling van de kinderen. Maar vooral het plezier en het spelen (met elkaar) staat voorop.

De trainingen worden op de volgende data gegeven:

  • 29 november 2017 en 20 december 2017 in gymzaal Hart van Heuze
  • 31 januari 2018, 28 februari 2018 en 28 maart 2018 in gymzaal Hart van Heuze
  • 18 april 2018 sportpark de Heikamp
  • 30 mei 2018 afsluiting seizoen (uitstapje)

Alle (veld-)trainingen vinden plaats van 14.00 tot 15.00 uur.


Twee trainingen gratis
De eerste 2 trainingen zijn gratis en geheel vrijblijvend. Het is voor de organisatie wél prettig als u uw kind aanmeldt, bijvoorbeeld via het mailadres: kangoeroeklupDOS@gmail.com. U kunt zich ook gewoon melden op het sportpark, bij aanvang van de Kangoeroe-training.

Na de 2 proeftrainingen kunt u uw kind opgeven voor de Kangoeroe Klup. We gaan er dan vanuit dat ze de rest van het seizoen meedraait. De contributie bedraagt € 25 op jaarbasis.

Enkele dagen voor iedere training ontvangt u een mailtje ter herinnering, met daarin o.m. de datum, het tijdstip, de locatie, het eventuele thema en andere mogelijke praktische aanwijzingen.

Stickerkaart
De kinderen krijgen een stickerkaart, welke ze steeds mee kunnen nemen. Na iedere training mogen ze een sticker uitzoeken. Aan het einde van het seizoen, wanneer de stickerkaart vol is, ontvangen ze een klein presentje.

Aanvang
De kinderen worden ongeveer 15 minuten voor aanvang verwacht in sportkleding (bv joggingbroek, shirtje, trainings- of fleecejas), en op sport- of dichte schoenen. Het kleedlokaal van ODC kan bereikt worden via de hoofdingang van het sportpark. Na de training kunnen de kinderen in het kleedlokaal of op het sportveld opgehaald worden.

Trainingen worden verzorgd door Anne Mennen en Moniek van de Ven.

Heb je nog vragen?
Neem dan gerust contact op via het mailadres: kangoeroeklupDOS@gmail.com of per telefoon: 0493-693653.