Wij presenteren met grote trots het nieuwe trainersduo voor seizoen 2022-2023!

Geheel uit eigen gelederen is Elke van de Mortel (34) naar voren geschoven als nieuwe hoofdtrainster van ODC. Met haar opleiding ALO beschikt Elke al over de licenties om KV ODC te kunnen coachen. Daarnaast gaat ze het trainerschap combineren met de opleiding KT4, het allerhoogste trainersniveau van de KNKV, welke start in het najaar van 2022. Een voorwaarde van het volgen van deze opleiding is dat de club zowel binnen als buiten moet spelen in de Topklasse. Hieraan voldoet ODC nadat ze zich heeft verzekerd van lijfsbehoud in de zaalcompetitie.

Elke is al vanaf haar zesde lid van Olympia/KV ODC en vanaf 15 jaar speelster in het vaandelteam. Door een vervelende blessure, welke ze eind 2021 opliep, is haar actieve bijdrage aan ODC 1 helaas abrupt beëindigd. Daarnaast is Elke al jaren op diverse fronten actief binnen de vereniging, waaronder de laatste jaren als eindverantwoordelijke van onze opleidingsteams.

Bij een nieuwe talentvolle coach hoort ook een ervaren rechterhand. Wij zijn daarom blij aan te kunnen kondigen dat Frank van de Enden aanblijft bij KV ODC en samen met Elke het technisch hart gaat vormen. Frank is sinds 2013 actief als trainer en coach binnen de verenging en met zijn rol als mentor heeft KV ODC er alle vertrouwen in dat dit duo de selectie zich verder laat ontwikkelen.

KV ODC is ervan overtuigd dat Elke een succesvolle trainerscarrière voor zich heeft en wij zijn zeer verheugd dat ze bij KV ODC, samen met Frank, de eerste stappen daarin kan zetten.

Bestuur en Technische commissie KV ODC