Jaarvergadering ODC: o.a. vernieuwd bestuur, nieuwe voorzitter en jubilarissen

Op dinsdag 16 maart werd de algemene ledenvergadering van ODC georganiseerd. Een bijzondere bijeenkomst, omdat de vergadering online plaatsvond. En dat was, ondanks het missen van een écht persoonlijk praatje en drankje, toch een succes!

Tijdens de vergadering werd er teruggeblikt op het afgelopen seizoen. Een seizoen waar er helaas weinig gekorfbald is vanwege het coronavirus. Toch hebben we er samen het beste van gemaakt door, op de momenten dat het kon, aangepaste trainingen en activiteiten te organiseren.

Wijziging bestuur met nieuwe voorzitter
Tijdens de algemene ledenvergadering is er ingestemd met een nieuw bestuur en de voordracht van een nieuwe voorzitter: Bart Berkers. Bart heeft de afgelopen maanden al aan de zijlijn meegelopen met de huidig voorzitter Frank Maas, die na meer dan 14 jaar voorzitterschap het stokje overdraagt. Gelukkig betekent het niet dat we afscheid nemen van Frank, hij neemt namelijk zijn ervaring mee voor het vervullen van een andere rol in het bestuur. Wel nemen we afscheid van Marjolijn van Bussel en Loes Wijnen, die na drie jaar in het bestuur aftreden.

Wij wensen Bart heel veel succes en willen Marjolijn, Loes én in het bijzonder Frank ontzettend bedanken voor hun inzet!

Dit betekent dat het nieuwe bestuur bestaat uit:

Voorzitter:                                          Bart Berkers
Vice-Voorzitter:                                 Linda Garritsen (Clubkasacties + Ledenadministratie)
Secretaris:                                          Jilke van de Mortel
Penningmeester:                              Frencie Hurkmans
Bestuurslid:                                       Frank Maas (Accommodatie en materialen + Sponsoring)
Bestuurslid:                                       Marian Hurkmans  (Technische- en Activiteiten Commissie)
Bestuurslid:                                       Iris Hendrix (Sponsoring + Public Relations)  

Jubilarissen: 
In de week voor de jaarvergadering werden de jubilarissen verrast met een bloemetje. We hebben twee leden die maar liefst 25 jaar lid zijn: Monique Mennen en Nienke van de Mortel.
Ook zijn er diverse leden 12,5 jaar lid van onze vereniging: Ellen van Oosterhout, Sigrid Berkers, Lara Haasen, Linda Garritsen, Hilde van Eijk, Anouk Goossens, Femke van Lieshout, Marjolein van Hugten, Eva Meeuwis, Linda van den Heuvel en Eva Haazen.

Van harte gefeliciteerd jubilarissen. Op naar nog vele mooie jaren korfbalplezier!

Jos van den Heuvel-prijs: 
Ook reiken we ieder jaar de Jos van den Heuvel-prijs uit aan iemand die zich belangeloos, vol enthousiasme inzet voor onze vereniging. Dit jaar werd de prijs uitgereikt aan niet één, maar twee dames: Helmie Verhoeven en Chantal van Lieshout. Zij zijn binnen de activiteiten commissie decennia lang betrokken geweest bij het organiseren van leuke activiteiten voor de vereniging.

Bedankt voor jullie inzet Helmie en Chantal. Jullie zijn toppers!