Geslaagde Clinic van Erima

Bij het kampioenschap in de afgelopen zaalcompetitie heeft een van onze hoofdsponsors (ERIMA) een Clinic aangeboden aan ODC. ERIMA is onze kledingsponsor en Arian Verrijt als Directeur heeft de dames Celeste Split en Barbara Brouwer verzocht deze te verzorgen. Beide dames zijn speelsters van TOP/Solar Compleet en internationals bij het Nederlands team. Kortom; Toppers in de korfbalwereld.

Na een welkomstwoord van het bestuur konden de internationals aan de slag met de selectie van ODC. Het eerste gedeelte van de clinic bestond voornamelijk uit conditie. Daarna werd al snel de ballen en palen opgezocht en de meer korfbaldelen aangepakt. Het enthousiasme van beide dames ging snel over op onze eigen speelsters en het plezier was duidelijk te zien. Ook de partijvormen kwamen aan bod, hier werden ook de slimmigheden van de beide dames opgepakt door de ODC selectie. Natuurlijk kunnen onze dames op hoog niveau korfballen maar de League is toch een stuk hoger, qua techniek maar zeker qua inzicht.

Na de reguliere training/Clinic was het tijd voor een afsluitend spelletje, afschieten genaamd. Iedereen was er op gebrand het beste uit zich te halen in deze afvalrace. Uiteindelijk ging de finale toch tussen onze gasten, natuurlijk niet vreemd.

Ook de tientallen toeschouwers hebben genoten en ook die, zeker de trainers onder hun, kunnen hier hun voordeel uit halen.

Na een dankwoord van ODC en Arian Verrijt (ERIMA) hebben we na een drankje in de kantine afscheid genomen van beide dames.