Welverdiend punt voor ODC tegen Be Quick

ODC nam het afgelopen zondag op tegen Be Quick, wat inmiddels geen onbekende ploeg meer is voor de Ommelse/Heusdense dames. Het vorige duel resulteerde in een nipte overwinning voor de dames uit Nuland.

De uitploeg opende na 5 minuten de score, maar ODC wist gelijk mee te scoren. Gedurende de eerste helft ging het gelijk op tussen de twee teams, maar ODC wist met een kleine voorsprong de rust in te gaan, 7-6.

In de eerste minuten van de tweede helft ging het wederom gelijk op, tot dat de thuisploeg het voortouw nam en een gat van vier doelpunten wist te maken. De dames van Be Quick gaven gas bij en wisten dit gat te dichten.

Met nog 10 minuten te spelen was het stuivertje wisselen, maar bleven de ploegen elkaar achtervolgen. Tot aan de laatste minuut bleef het een spannende wedstrijd, waar uiteindelijk de punten werden verdeeld met een 16-16 einduitslag.

Op 10 februari speelt ODC tegen de Korfrakkers in Erp.