Oranje Wit 1 – KV ODC 1 | 20 november

Oranje Wit 1 – KV ODC 1

Op zondag 20 november gingen de dames van ODC vol goede moed richting Venray om een wedstrijd tegen Oranje-Wit te gaan spelen.

Waar ODC het verdedigend goed voor elkaar had, lieten de dames het in de aanval liggen. Kansen werden niet afgemaakt en slordige passes leidden tot een 6-2 ruststand. “6 doorlaten is niet erg, maar er maar 2 scoren daar kun je geen wedstrijd mee winnen” kregen de speelsters in de rust te horen van coach Elke van de Mortel. De tweede helft lukte het de dames van ODC zich te herpakken in de aanval, maar bleef het lastig om kansen te creëren. De uitslag werd uiteindelijk 10-5.

ODC blijft positief en aankomende woensdag staat alweer de volgende wedstrijd op het programma. De tegenstander is Swift om 20:45 uur in sporthal De Schop. Zondag 27 november speelt ODC om 13:20 uur weer een thuiswedstrijd in De Schop tegen Rosolo