ODC 1 verliest eerste thuiswedstrijd van Korfrakkers

Deze week stond er voor ODC de eerste thuiswedstrijd op het programma. Na een spannende wedstrijd vorige week tegen Be Quick, die nipt werd verloren, namen de rood-witten het op tegen de Korfrakkers uit Erp.

De Ommelse/Heusdense dames kwamen goed uit de startblokken en namen een voorsprong van 4-1. De Korfrakkers wist dit echter om te zetten naar een gelijke stand. De doelpunten vielen bij de beide ploegen niet, waardoor er na tweeëntwintig gespeelde minuten nog steeds een stand van 4-4 op het scorebord stond. Er werd gerust met een stand van 6-7.

Na de rust werd de stand door middel van een vrije worp gelijk getrokken, maar de landskampioen wist vervolgens een gat van zes doelpunten te slaan, wat voor speelsters van ODC niet meer te dichten was. De aanval liep vast bij de thuisploeg en de wedstrijd was inmiddels gespeeld. Eindstand 12-18.

Volgende week neemt ODC het op tegen Swift uit Velden.