De Korfrakkers – KV ODC 1 | 4 december

De Korfrakkers – KV ODC 1

Vandaag stond de wedstrijd tegen De Korfrakkers uit Erp op het programma. Na een nipt verlies van vorige week staan de dames van ODC opnieuw vol strijdlust aan het begin van de wedstrijd. Helaas viel het eerste doelpunt aan de kant van De Korfrakkers, maar kwam ODC al snel weer terug in de wedstrijd, waarna de stand gedurende de eerste helft erg gelijk op ging. ODC ging de rust in met een achterstand van 9-8. Ondanks de achterstand bleven de dames van ODC positief. In de tweede helft lagen er namelijk nog veel mogelijkheden om de stand om te keren. ODC liet goed spel zien en creëerde verschillende kansen. Waar de doelpunten bij ODC niet vielen, vielen ze bij De Korfrakkers wel. Het was een fysieke wedstrijd vol vrije worpen en strafworpen. Ook de tweede helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. De wedstrijd eindigde in 18-15. Ondanks dat ODC de wedstrijd niet naar zich toe heeft kunnen trekken hebben zij een goed gevoel overgehouden aan de wedstrijd.

Vol goede moed kijkt ODC uit naar de volgende wedstrijd. Zondag 11 december staat de thuis wedstrijd tegen Stormvogels om 12.05 uur op het programma. Komen jullie de dames van ODC aanmoedigen?